Saturday, June 15, 2013

Bröllopsdag

Darrin och jag firade tioårig bröllopsdag förra fredagen. Fantastiskt att det redan har gått tio år å ena sidan, och å andra sidan känns det som om vi alltid har varit gifta.

Vi firade med en natt bara vi i White Mountains, NH. Darrins mamma hämtade tjejerna på skolan  och Darrin hämtade mig på jobbet halv fem. Innan vi kom iväg kändes det tveksamt om det egentligen var värt det, för det blev galet stressigt att hinna packa, göra iordning för farmorbesök och komma iväg i tid för att hinna till Highland Lodge innan kl 9 på fredagkvällen, så de slutade servera middag - tre timmars körning utan rusningstrafik. Vi hann i alla fall, och när vi väl hade tagit oss igenom trafiken så var det helt klart värt det. Vi fick en mysig kväll på en riktig fjällstation - ja, så nära det nu går att komma när man kan köra dit - med middag och frukost inkluderad. På lördagen vandrade vi upp på två av topparna i Presidential Range i White Mountain - Jackson och Pierce. Vi har inte vandrat ordentligt tillsammans sedan Nova föddes. Regnet till trots så var det fantastiskt skönt! Sista biten upp på Mount Jackson gick vi rakt in ett moln.

Efter vandringen var det hem och gå på gatufest på granngatan High Street, och bada en trött Zoey som var utmattad efter 24 timmar med Grandma :-)

No comments: