Monday, July 08, 2013

Hemma igen

Vi kom hem i lördags, efter en härlig vecka. Helgen blev också intensiv. Innan vi gick och la oss på kvällen hade Helena kommit på besök och avloppet i huset gått sönder - som tur var efter att alla hade duschat och vi hade hunnit tvätta 4 maskiner. Inte dåligt jobbat med tanke på att vi kom hem kanske 18:30!

Söndagen gjorde vi Freedom Trail med Helena. Vi gick baklänges och började med skeppet Constitution i Charlestown, för att ha det svalkande vattnet i Frog Pond på Boston Common att locka tjejerna med som avslutning. Det blev nog vår mest lyckade Freedom Trail-expedition hittills, trots 90 grader och ca 100% luftfuktighet. Det hjälpte att Darrin hade ordnar medaljer som tjejerna fick som belöning för att de gick alla de tre milesen självs utan att bli burna :-)

Nu är avloppet lagat och vi har hunnit med en jobbmåndag också. Jag avslutar med en sista semesterbild, från 4-julifyrverkerierna i Plattsburgh, NY. Vi fick jättebra platser och Nova kunde inte sluta studsa på hela tiden för att hon var så upprymd!

No comments: