Sunday, February 16, 2014

Mera snö, och SkyZone

Det kom några tum snö till i natt. Oväntat - jag visste inte att snön var påväg förrän vi fick ett automatiskt telefonsamtal från Cambridge om uppkommande "snow emergency parking restrictions" runt lunch igår. Darrin jobbade hela dagen. Vi försökte varna honom för snön, men fick inte tag på honom så det slutade med att han körde hem just när det snöade som värst. Som tur var gick det bra i alla fall! Själva satt vi inne och tittade på melodifestivalen vid det laget. (Tur att SVT play finns! Zoey var mycket nöjd med vinnaren eftersom han sjöng "party in my underwear" - undra om vanliga svenska sexåringar hann uppfatta det? Annars tyckte vi förra veckans tävling var bättre. Sean Banan gjorde som vanligt enorm succé i vår familj!)

Vi gick ut en stund i snöfallet på eftermiddagen igår. Det blev lekparken - både tjejerna och jag var trötta på pulka och vi hade inga morötter hemma, så snögubbe kändes inte kul heller. Vi ska åka skidor nästa helg och åkte skidor förra helgen så idag struntade vi helt i att gå ut och åkte till SkyZone - en inomhusstudsmattelekpark - och hoppade studsmatta istället. En timme höll vi på och alla - tom N&Z - hann bli rejält trötta! Darrin har fortfarande ont i ryggen! Nu är vi nog annars uppe i närmare 3 dm snö vid det här laget, även om alla trottoarer är bara och torra efter överdoser av salt.

Efter två kvällar med splittrad familj till middagen fick vi äntligen till vårt Alla Hjärtans Dags-mys ikväll - hemgjord kebab med pitabröd och klyftpotatis till varmrätt och chokladfondue till efterrätt. Mysigt!

Alla Hjärtans Dag är speciellt i amerikanska grundskolor. Alla barn och fröknar byter alla hjärtans dags-kort med alla andra i klassen. Tjejerna älskar att göra iordning korten innan och ser med spänning fram emot den stora dagen! I fredags kom båda hem med varsin påse full med kort och små överraskningar, som pennor, godis och klistermärken.


No comments: