Thursday, February 20, 2014

Sportlov

Tjejerna är lediga från skolan den här veckan. Darrin började veckan med konferens i Orlando (och besök på Disneyworld) och jag hade massor att göra på jobbet, så tjejerna fick börja med "vacation camp" (typ fritids) på skolan. Några dagar ledigt tog vi i alla fall tillsammans, så i skrivandes stund sitter jag på kanten till hotellpoolen på ett hotell i White River Junction, VT, medan tjejerna njuter av bad i varmt poolvatten.

På väg upp i dag stannade vi och åkte längdskidor. Det har kommit massor med snö i veckan så spåren var inte så bra preparerade, men stället var härligt och turen kändes som ett äventyr fast vi bara åkte kanske 3 km - vi fick åka över en sjö, förbi jättekast och en grotta, och enligt kartan även bredvid en bäverdamm, men den kunde vi inte se under all snön.

Vi hade tänkt oss slalom i morgon och på lördag, men nu verkar det som det blir heldagsregn imorgon - typiskt! Som tur är finns det ett vetenskapsmuseum i White River Junction som jag har velat prova, så vi har en backup-plan...

No comments: