Friday, June 22, 2012

103 grader

Termometern i bilen på väg hem från Walden Pond idag visade på 103 grader Fahrenheit - jag använde just miniräknaren på min nya iPhone för att räkna ut att det är 39.44 riktiga grader. Varmt. Darrin åkte till Texas i morse så vi är ensamma i midsommarhelgsvärmen. Tjejerna fick sommarlov i måndags, och med en fyradagarsvecka som första lediga vecka så har vi pusslat lite - Darrin tog dem i tisdags, onsdag-torsdag hade de barnvakt och idag var det min tur.

Vi blandade hemifrån-jobb med jordgubbsplocking (man plockar jordgubbar i Afrika på midsommarafton enligt Zoey, så det var en perfekt aktivitet) och bad i Walden Pond. På eftermiddagen tog vi en sväng till Target. Ursäkten var att vi behövde tops, mjölk och solkräm - men i ärlighetens namn var det rätt skönt att lämna vår svettiga, fuktiga lägenhet för en luftkonditionerad affär under dagens allra varmaste timmar...

Midsommarmiddag blev fisk och potatis som det ska vara, men inte sill och färskpotatis utan fiskpinnar och klyftpotatis - inte världens mest midsomriga midsommarfirande med oss tre ensamma i köket, men nu sover de i alla fall med klöver/godis under kudden!

No comments: