Wednesday, April 13, 2011

Trött

Nu har jag packat klart (inklusive grejerna som N och D glömt), vattnat blommorna, tagit ut soporna, diskat, gjort iordning påskkorgar till N och Z, stängt av värmen, kollat att inte toan läcker för mycket och... ja, vad var det mer på listan? Får jag gå och sova nu?

Det blev 11 timmar på jobbet idag också, men jag börjar känna mig någorlunda förberedd på konferensen som jag ska åka på mindre än 24 timmar efter att vi kommer tillbaka från Sverige. Min chef skulle kunna vara mer förberedd, dock. Kl 19 idag skickade han ut ett mejl om att alla slutligen kommer att få veta vilka presentationer de ska ge på måndag (!). Bäst att se till att ha tillgång till mejlen på semestern den här gången... I helgen, när vår granne frågade hur det var på jobbet, sa jag att jag för första gången i mitt liv kände att det skulle vara mer avslappnande att fortsätta jobba än att försöka klämma in en semester. Jag har ångrat mig. Semester ska bli härligt. Resten ordnar sig.

D, N och Z var och hälsade på på förskolan idag. Jag har bara fått kort rapport, men de verkar ha haft det kul. Darrin var väldigt glad att de hade varit där. Hoppas bara att tjejerna inte börjar längta tillbaka för mycket. Vi fick i alla fall inbjudan till informationsbesök på deras nya skola idag - snart är det slut på lugnet i den här familjen! Jo, det finns nackdelar med att ha en förälder hemma (framförallt ekonomiska), men det är härligt också. Det känns lite som om våra barn har fått ett extra år i frihet. Kraftigt reducerad stress är bra för alla!

No comments: