Wednesday, February 02, 2011

Kort sammanfattning av 2 februari

-Simskolan inställd på grund av vädret (liksom även Svenska Skolan igår kväll, undra hur lång tid det kommer att ta innan familjen börjar klättra på väggarna hemma)

-Nova var till doktorn och fick en spruta (en till så har hon hunnit i fatt amerikanska vaccinationsprogrammet och får rätt att börja skolan)

-En decimeter djupa vattenpölar på väg mellan kontoret och labbet (tur att jag tog vandringskängorna idag!)

-Åska påväg hem

-Alla flyg till och från Boston inställda, skolor och restauranger stängda, MIT öppet, men med kraftigt reducerad personalstyrka

-Zoey råkade riva sönder sin "favvisbok" (för ikväll, det ändrar sig beroende på vilken hon får tag i i bokhyllan) och blev mycket ledsen. Vi hade ingen tejp hemma, så vi ringde till Daddy på mataffären och bad honom köpa. Sedan pratade vi om när Alfons bok gick sönder och han fick tejpa. Jag fick berätta historien om Alfons tre gånger (MIN favorit-Alfons, "Jag ska bara...").

-Hålet i Novas högra öra har blivit infekterat, mellan tvätten i går kväll och i kväll. Två tops blev båda alldeles blodiga. Hon har haft hålen i två månader nu, så de borde ha läkt färdigt... Oväntat och läskigt. Darrin säger att han har haft infektioner i sin öronhål massor av gånger och att det går över om man tar hand om det, och tvättar med sprit flera gånger om dagen. Vi får se hur det utvecklar sig. Vi tvättar igen innan vi går och lägger oss. Kanske det blir doktorn för Nova igen imorgon...

-Zoey stannade inne när Nova och Darrin skottade i morse för "hennes vattenbyxor (läs: termobyxor) var inte bra". När jag frågade om hon hade dem på sig när de åkte till doktorn sa hon "då var de bättre".

No comments: